Psychosociale Therapie

Therapie

Waarom psychosociale Therapie?

Misschien herken je je in één of meerdere voorbeelden. Dan kan het goed zijn om eens te kijken naar wat maakt dat dit gebeurd. Vaak zijn het ingesleten patronen die je zelf nauwelijks meer in de gaten hebt. Ze zijn waarschijnlijk met een goede reden ontstaan, maar helpen je nu niet meer. Zelf eens even een moment van rust nemen en van een afstandje naar jezelf kijken kan goed helpen. Maar soms heb je net iets meer nodig. Dan is het fijn om eens even samen met een ander naar de situatie te kijken. En van daaruit nieuwe gewoonten en patronen te ontwikkelen

Zullen we samen eens kijken wat jij daarvoor nodig hebt?

Het therapietraject

Het therapie-traject

We starten met een kennismaking eventueel meteen gecombineerd met een intake. Om samen een therapietraject aan te gaan, is het belangrijk dat er wel een ‘klik’ is. Daar is een eerste gesprek in ieder geval voor bedoeld.

Tijdens de intake kijken we naar wat je hulpvraag is en ook naar wat je graag anders zou willen. We formuleren samen wat je zou willen bereiken. Op basis daarvan maken we een plan over hoe je daar zou kunnen komen en wat daarvoor nodig is. En dan gaan we samen op weg.

In de vervolggesprekken werken we aan inzicht en nieuwe plannen. Je kunt dan denken aan het ‘in een beeld vangen’ van situaties. Dat geeft vaak veel inzicht. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Zowel in wat je nodig hebt als in wat je mist in lastige situaties. En ook kijken we bijvoorbeeld naar de interne gesprekken die je voert. Die spreek je eigenlijk nooit uit, maar wat daar wel en niet gezegd wordt spreekt vaak boekdelen.

Wil je meer weten of een kennismaking inplannen? Neem dan contact op via onderstaande knop. 

Voor wie?

Psychosociale therapie is er voor iedereen die hinder ondervindt van ingesleten patronen en belemmerende gedachten/gevoelens. Ik richt me met name op:

Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen

Kennismakingsgesprek

Duur: 30 minuten
Kosten: gratis

Kennismaking + intake

Duur: 60 minuten
Kosten: € 75,00

Nadere informatie over vergoedingen vind je door te klikken op onderstaande link van de NFG

Vervolggesprekken

Duur: 60 minuten
Kosten: € 75,00 per gesprek

Nadere informatie over vergoedingen vind je door te klikken op onderstaande link van de NFG

Als de kosten een probleem zijn, dan hoor ik dat graag. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.